torsdag den 29. november 2007

it's a release

Er til release party på Jonas Dahl’s ”Waterfall with deer”. Er ved at slukke mobiltelefonen inden koncerten begynder, da den ene veninde fortæller fra sit arbejde: ”...og så lige som mødet skal i gang, ringer en af de helt unge medarbejderes mobiltelefon – med hans kærestes orgasme som ringetone!”, og fortsætter: ”ja, vi andre har jo så vores unger, der råber ”Moaar der er telefoon....”

Ud over noget familie til bandet, er vi dem der trækker alders gennemsnittet opad, måske er vi ikke foran med mere end 5 år, men det er lige præcis de år der gør os voksne. Goddag til en verden med fyldte kalendere, hvor man bliver små bims og træt efter to glas rødvin og i øvrigt skal kunne køre hjem, hvor man spørger ”hvor holder I så jul?”, kigger efter str. L på tøj stativerne, ikke længere forbinder morgenkvalme med tømmermænd, finder hæle over 4 cm upraktiske, har mad i køleskabet, ser flere film på dvd end i biografen, gerne går i seng kl. 22 - uden at være syg, cykler men cykelhjelm, er holdt op med at ryge fordi 1. man er gravid eller 2. man tror sig ikke længere udødelig.

Men er det trist? Nej, skal bare lige vænne os til tanken om at være unge i en ny aldersgruppe og den kendsgerning, at vores nye aldersgruppe oftere bekymrer sig om nattesøvn end orgasmer, til gengæld ved vi, hvor og med hvem vi vil have begge dele.